понеделник, 3 ноември 2014 г.

Регистрациите на сп. ИДЕИ и на сп. HUMANUS в международната база данни на ISSN



Тия дни от Агенция ISSN на Национална библиотека "Св. Св. Кирил и Методий" получих номерата на новото списание HUMANUS от международната база данни на ISSN. И за печатното, и за онлайн изданието получих съответните номера. Те сами ми предложиха да ми дадат тия идентификационни номера, тъй като в техния фонд са били получени съответните копия от книжното (хартиеното) издание на първата книжка на новото списание. Аз писах вече по този повод в блога си ето тук: Задвижена е процедурата за обозначаване на сп. HUMANUS с международен идентификационен номер ISSN.

Възползвах се от контакта с Агенцията и помолих да дадат ISSN-номер и за онлайн изданието на списание ИДЕИ. (За книжното издание си имаме ISSN-номер още от години, от самото му създаване през 2009 г.) И така, ето тази информация и за двете списания, нека да я има тук:

За новото списание HUMANUS:

За печатното издание: ISSN 2367-6027 (Print)

За онлайн-изданието: ISSN 2367-6078 (Online)

За списание ИДЕИ:

За печатното издание: ISSN 1313-9703 (Print)

За онлайн-изданието: ISSN 2367-6108 (Online)

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички досега излезли книжки на списание ИДЕИ