вторник, 7 януари 2014 г.

Мое писмо до проф. Борислав Тошев - с молба за консултация по научен проблем

Здравейте, уважаеми проф. Тошев,

Първо искам да Ви честитя новата година и да Ви пожелая здраве, щастие и успехи!

На второ място имам една молба към Вас: позволявам си да Ви изпратя текста на новата, втора по ред книжка на научно-теоретичното издание на философското списание ИДЕИ, която издаваме в сътрудничество с колеги от Философския институт към Академията на науките на Украйна (впоследствие се включиха и колеги-философи от някои други страни - като Чехия, Япония). Постарахме се това издание да отговаря на международните стандарти за едно чисто научно издание, имаме амбицията списанието да бъде регистрирано един ден в съответните престижни наукометрически бази. Понеже сте специалист в тази област, много ще Ви бъда благодарен ако прегледате нашето издание и си кажете след това впечатлението, също така ще съм Ви благодарен ако имате добрината да отправите съответните забележки и предложения за усъвършенстването му.

Също така Ви изпращам и поредния брой на традиционното издание на списание ИДЕИ - то има друга цел и задача. В този брой на списанието публикувахме и нашата с Вас дискусия за утвърдилите се стандарти за научност, както и Вашата статия по тия проблеми. До дни очаквам да излязат и двете книжки на списанието в хартиен вариант и тогава ще Ви ги изпратя, като Ви моля да ми дадете адрес, на който да Ви ги изпратя.

Благодаря Ви предварително за вниманието и отзивчивостта! Всичко добро!

С уважение: Ангел Грънчаров

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.   Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

1 коментар:

  1. Ето как ми отвърна проф. Тошев:

    Драги г-н Грънчаров,

    Честита Нова Година - желая Ви много радост, успехи и здраве. Успех и на Вашето издание, което тези дни ще прегледам внимателно.

    Адрес, на който можете да изпратите книжките на "Идеи":...

    С поздрав,

    Борислав Тошев

    ОтговорИзтриване

Всички досега излезли книжки на списание ИДЕИ