неделя, 10 август 2014 г.

Новият брой - 2/17-ти, год. 2014 г., 6-та от създаването му - на списание ИДЕИ замина за печатницата



А тук ви давам възможността да го разлистите предварително, който си хареса някои от текстовете, след това би могъл да направи поръчка за хартиеното му издание. То ще излезе към края на месеца най-късно. Ще пробваме тази нова маркетингова стратегия, която според мен има бъдеще.

Водя се от опита си като предлагам това: по моя преценка на опитен в четенето и писането човек само изключително ценни текстове заслужават да бъдат отпечатвани върху хартия! По тази причина се стараем в списанието да излизат предимно текстове, достойни за отпечатване върху хартия. Но има различни хора, различни представи, различни вкусове. Всеки може да намери нещо за себе си в нашето тъй плуралистично списание за духовните неща. И като намериш нещо, което ти се ще да го притежаваш в удобен за четене хартиен формат, ето, направи поръчка, ще получиш екземпляр от хартиеното издание.

Ще опитаме да процедираме по този начин, тиражът ще се определя от търсенето - и от поръчките по-специално. Е, ще има и свободни за продажба броеве за книжарниците, но в крайно ограничени екземпляри. Не разчитайте на тях. Най-сигурното е поръчката по имейла и още по-сигурното пък е да се абонираш за цялата годишна поредица. Така и ще подпомогнеш финансово списанието, излизащо с волни пожертвувания предимно от гламавия му главен редактор - и от неколцина други луди глави...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички досега излезли книжки на списание ИДЕИ