понеделник, 13 февруари 2017 г.

Новата книжка на списание ИДЕИ ще излезе с изображение на главата от статуя на Сенека на корицата


Който щади лошите, вреди на добрите.

(Луций Аней Сенека - Lucius Annaeus Seneca - цитиран от Kalina Grancharova)

Между другото изображението на Сенека (тази глава от негова статуя) ще украсява корицата на новия брой на списание ИДЕИ, а за задната корица ще има негови крилати мисли или афоризми. В самото списание има чудесни текстове от Камю, Рикерт и много други класически и модерни философи.

Вече приемаме поръчки за хартиеното издание. Цена: 5 лв. (за 124 страници качествен философски текст)

Ето и проекта на самата корица на хартиеното издание:


Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички досега излезли книжки на списание ИДЕИ