вторник, 4 октомври 2022 г.

Дали типичният самопрецакващ се български темерут-тарикат може да бъде превъзпитан за да стане ЧОВЕК, т.е. същество със съвест, с морал, с дух?


Таваришч Костя Копейкин удвои гласовете си от 127 000 на 254 000 за 11 месеца с купен корпоративен вот от близки на Боко-Доган-Пеевски мутро-мафиотски "бизнесмени": за да е удобна патерица при краденето на парите на данъкоплатците - български и европейски. "Изборите" за мафията са една най-доходоносна инвестиция. 

Да, драги наивници, дето не отидохте да гласувате: мафията е способна на всекакви подвизи в името на якото крадене, за което вие й помагате така усърдно! 

За този успех на мафиотите са отговорни най-вече умниците, които не отидоха да гласуват: понеже, видите ли, те били "против системата", т.е. демокрацията не била на висотата на техните свръхизисквания! Те били "разочаровани от всички политически уроди", те неуморно бръщолевят и дърдорят за "смяна на системата", умилквайки ви се, тръбят, че били за "пряка референдумна демокрация", т.е. искат още повече да облекчат мафията в нейния монопол върху краденето както на пари, така и върху купуването на гласове. 

Ще си позволя тук да кажа нещо, което явно е съвсем неочаквано за всички вас. Налага се обаче да изчетете внимателно това, което следва. Съберете всички останки от духовна сила, от ум, мисъл и човечност, що има у вас, и се постарайте да вникнете в смисъла на тия няколко изречения: (Прочети ЦЯЛАТА ПУБЛИКАЦИЯ)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички досега излезли книжки на списание ИДЕИ